בקשת מחיקת חשבון ומידע
אפשר להתחיל מחיקה ישירות מתוך SafeNight: פתחו את תפריט החשבון, בחרו „מחיקת החשבון” ופעלו לפי ההנחיות.
אין לכם גישה לאפליקציה?
שלחו בקשה לכתובת התמיכה. כדי להגן על המשפחה, נבקש לאמת את זהות מנהל החשבון לפני ביצוע המחיקה. מומלץ לשלוח את הבקשה מכתובת הדוא״ל ששימשה לפתיחת חשבון ההורה.
איזה מידע יימחק?
- חשבון המשתמש והקישור שלו למשפחה.
- רישומי מכשירים, תמונות פרופיל ותמונות עדכון סטטוס המשויכים לחשבון או לאירועי המשפחה.
- כאשר מנהל המשפחה היחיד מוחק את החשבון: המשפחה, הילדים, האירועים, הכתובות השמורות, אנשי הקשר, ההתראות והחשבונות המקושרים.
מתי המחיקה מתבצעת?
חשבון יחיד נמחק לאחר אימות הבקשה. אם המבקש הוא מנהל המשפחה היחיד, מחיקת המשפחה מתוזמנת לשבעה ימים כדי לאפשר ביטול במקרה של טעות. בתקופה זו אפשר להיכנס לאפליקציה ולבטל את הבקשה.
מידע שנדרש לשמור לפי דין, אבטחה או מניעת הונאה
עשוי להישמר רק לתקופה הנדרשת למטרה זו. מידע שמוחזק באופן עצמאי
בידי Apple או Google כפוף למדיניות המחיקה שלהם.